Gesztenye-golyó

Gesztenye golyó

Hozzávalók:

  • 250 gramm gesztenye massza
  • 500 gramm darált keksz
  • 150 gramm cukor
  • 200 gramm vaj (olvasztva)
  • fél rum aroma
  • pici tej

Elkészítés:

A hozzávalókat egy mély tálba tesszük és alaposan összegyúrjuk. Az állagát a tej adagolásával lehet beállítani, amikor már tudsz belőle golyókat készíteni és nem esik szét, akkor kész a massza.

A golyók külsejét különböző módon díszítheted.

  • Keksz darába forgatva
  • Olvasztott csokiba mártva. Ha ezt választod, szórhatsz a csoki tetejére szórócukorkákat, akiket ide kattintva találsz meg a webáruházban.

Hűtőben hűtsd ki és fogyaszthatjátok is 🙂

Jó étvágyat hozzá!