Szállítási feltételek

Csomagodat SZEMÉLYESEN is átveheted, munkanapokon akár aznap!

Ha nagyon sürgős az átvétel telefonálj! +36709480428 Egyeztetünk időpontot és átveheted, akár aznap a megrendelt terméket, termékeket! Jó ha tudod, hogy üzletünk nincs, telephelyünkön (Szeghalom 5520 Bocskai utca 35/1) van lehetőség személyes átvételre, általában 9-15 óra között. A vásárlás online rendeléshez kötött.

Express-One 1 MUNKANAPOS házhoz szállítási díjak a csomag méretétől és a fizetés módjától függően változnak az Express-One futárszolgálat díjai szerint. A rendelések feldolgozása és a csomagok feladása 1 munkanapon belül történik, a visszaigazolást követően. A kiszállítás a feladást követő 1 munkanapon belül történik a megadott címen. Amennyiben nem tartózkodnál a címen az adott munkanapon, értesítőt hagy a futár, és tudtok új időpontot egyeztetni az átvételhez.

1 munkanapos házhoz szállítás díja:

0,1-2 kg-ig:   1090 Ft
2-5 kg-ig:       1290 Ft
5-10 kg-ig:     1490 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

MPL (Magyar Posta Logisztika) szállítási díjak a csomag méretétől és a fizetés módjától függően változnak az MPL futárszolgálat díjai szerint. A rendelések feldolgozása és a csomagok feladása 1 munkanapon belül történik, a visszaigazolást követően. A kiszállítás a feladást követő 2-3 munkanapon belül történik a megadott címen. Amennyiben nem tartózkodnál a címen az adott munkanapon, értesítőt hagy a futár, és tudtok új időpontot egyeztetni az átvételhez. A következő lehetőségek közül választhatsz:

Postán maradó csomag

Posta Pont vagy COOP pont vagy MOL kútra kézbesíthető csomag

Csomagautomatából felvehető csomag

POSTÁN MARADÓ csomagok esetében:

Postán maradó csomag díja súly szerint meghatározva:

0,1-2 kg-ig:   990 Ft
2-5 kg-ig:       1190 Ft
5-10 kg-ig:     1390 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

Postán maradó csomag esetén neked kell érdeklődnöd a Postán a rendelésed érkezéséről. A Magyar Posta Logisztika 10 munkanapig őrzi a csomagot. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Posta CSOMAGAUTOMATÁBA kézbesítés:

Csomagautomatába történő kézbesítés esetén a díja súly szerint meghatározva:

0,1-2 kg-ig:   990 Ft
2 -5 kg-ig:      1190 Ft
5-10 kg-ig:     1390 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

Csomagautomatába történő rendelés esetén kézpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. A csomagautomatába történő kézbesítésnél a maximális tömeg 20 kgÁt nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

POSTA PONT vagy COOP PONT vagy MOL PONTRA kézbesíthető csomag:

Posta Pontra vagy COOP Pontra, vagy Mol kút átvétele esetén a díja súly szerint meghatározva:

0,1-2 kg-ig:   990 Ft
2-5 kg-ig:       1190 Ft
5-10 kg-ig:     1390 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

POSTA PONT vagy COOP Pontra vagy MOL Pontra rendelt csomagot, készpénzben, vagy bankkártyával is tudod fizetni a csomag átvételekor. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

10kg-nál nagyobb csomagok esetében a díjakat egyedileg kalkuláljuk.