Szállítási feltételek

Csomagodat SZEMÉLYESEN is átveheted, munkanapokon akár aznap!

Ha nagyon sürgős az átvétel telefonálj! +36709480428 Egyeztetünk időpontot és átveheted akár aznap a megrendelt terméket, termékeket! Jó ha tudod, hogy üzletünk nincs, telephelyünkön ( Szeghalom 5520 Bocskai utca 35/1) van lehetőség személyes átvételre, általában 9-15 óra között. A vásárlás online rendeléshez kötött.

Express-One szállítási díjak a csomag méretétől és a fizetés módjától függően változnak az Express-One futárszolgálat díjai szerint. A rendelések feldolgozása és a csomagok feladása 1 munkanapon belül történik, a visszaigazolást követően. A kiszállítás a feladást követő 1 munkanapon belül történik a megadott címen. Amennyiben nem tartózkodnál a címen az adott munkanapon, értesítőt hagy a futár, és tudtok új időpontot egyeztetni az átvételhez.

Garantált 1 munkanapos házhoz szállítás díja:

0,1-10 kg-ig: 1460 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

MPL szállítási díjak a csomag méretétől és a fizetés módjától függően változnak az MPL futárszolgálat díjai szerint. A rendelések feldolgozása, és a csomagok feladása 1 munkanapon belül történik, a visszaigazolást követően. A kiszállítás a feladást követő 2-3 munkanapon belül történik a megadott címen. Amennyiben nem tartózkodnál a címen az adott munkanapon, értesítőt hagy a futár, és tudtok új időpontot egyeztetni az átvételhez. A következő lehetőségek közül választhatsz:

– Postán maradó csomag

– Posta Pont vagy COOP pont vagy MOL kútra kézbesíthető csomag

– Csomagautomatából felvehető csomag

– Házhoz kézbesítés (hagyományosan a posta futár viszi ki a megrendelt csomagot a Megrendelő címére)

POSTÁN MARADÓ csomagok esetében:

-Postán maradó csomag díja súly szerint meghatározva:

0,1-2 kg-ig: 890 Ft
2-5 kg-ig: 1090 Ft
5-10 kg-ig: 1290 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

Postán maradó csomag esetén neked kell érdeklődnöd a Postán a rendelésed érkezéséről. A Magyar Posta Logisztika 5 munkanapig őrzi a csomagot. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Posta CSOMAGAUTOMATÁBA kézbesítés:

-Csomagautomatába történő kézbesítés esetén a díja súly szerint meghatározva:

0,1 – 2 kg-ig: 890 Ft
2 -5 kg-ig: 1090 Ft
5 – 10 kg-ig: 1290 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

Csomagautomatába történő rendelés esetén kézpénzzel vagy bankkártyával is tudsz fizetni. A csomagautomatába történő kézbesítésnél a maximális tömeg 20 kgÁt nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

POSTA PONT vagy COOP PONT vagy MOL PONTRA kézbesíthető csomag:

-Posta Pontra vagy COOP Pontra, vagy Mol kút átvétele esetén a díja súly szerint meghatározva:

0,1 – 2 kg-ig: 890 Ft
2 -5 kg-ig: 1090 Ft
5 – 10 kg-ig: 1290 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja 300Ft

POSTA PONT vagy COOP Pontra vagy MOL Pontra rendelt csomagot, készpénzben, vagy bankkártyával is tudod fizetni a csomag átvételekor. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

Házhoz kézbesítendő csomagok esetében:

– Házhoz szállítás díja súly szerint meghatározva

0,1-2 kg-ig: 1090 Ft
2-5 kg-ig: 1290 Ft
5-10 kg-ig: 1490 Ft

Előre utalás díja 0 Ft

Utánvét díja ,300Ft

Házhoz szállításnál a csomagot a Magyar Posta Logisztika Zrt a megjelölt címre kézbesíti 1-2 munkanapon belül. A kézbesítőnél készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni a csomag átvételekor. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli. Ennek díja 940 Forint. Az újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének, illetve a visszaérkezett csomag díjának előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

10kg-nál nagyobb csomagok esetében a díjakat egyedileg kalkuláljuk.